Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесФитнес програми и диетиФитнес навсякъде
Фитнес навсякъде

Най-често срещаните оправдания да не тренираме са, че сме уморени след тежкия работен ден и че нямаме фитнес-зала в близост до дома. По този начин поддържането на фигура става невъзможно, а отлагането на посещенията на залата дори през уикенда се превръща в абсолютно отказване от спорта и грижата за стегната и силна фигура. Фитнес-залата е само мястото, където атлетът и тежестите се срещат, категоричен е Дейв Дрейпър, фитнес-инструктор и професионален състезател по културизъм. Има много места около нас, където можем да тренираме, добавя Дейв. Трябва само да ги потърсим.

  Училище
  В двора на училището в квартала се оказва, че има лостове за набиране и успоредка за кофички. Което пък означава, че можем да направим съвсем нелоша тренировка за бицепс, трицепс, гръб, гърди... А подходящото и необходимо време си го определяме сами.

  Стълби
  Дори да живеем на 1-вия етаж, нищо не пречи да изкачим стълбите до последния етаж колкото си решим пъти и в избрано темпо. Удобна кардио-дейност, по всяко време.

  Покупки
  Наистина ще е доста смешно за околните ако на път от магазина до блока си започнете да правите бицепсови сгъвания с пазарната торбичка, колкото и тежка да е тя. Нищо обаче не ви пречи да направите някоя бърза серийка спокойно у дома. Всяка тежест може да бъде използвана като фитнес-уред, твърди Дейв Дрейпър.

  Под
 Точно така – подът във всекидневната може да бъде универсално фитнес-приспособление. Лицевите опори и коремните преси наистина могат да се правят почти навсякъде.

"Спомням си как известният открит фитнес на Венис Бийч в началото представляваше купчина дискове и няколко двойки дъмбели. А, и няколко лоста, които с Арнолд изкривихме от големи тежести," спомня си с усмивка Дейв Дрейпър и съветва: "Помнете добре всяко място, където сте тренирали, дори в полеви условия! Това ще Ви дава стимул занапред, защото който може и иска да тренира навсякъде, ще успее!"

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator