Начало
НачалоЗдравословно храненеПолезни съвети и статииГорещата вода пречиства
Горещата вода пречиства

Горещата вода, приета на глътки, пречиства нервната система от наслоявания. Водата освобождава човек от напрежението, което нервната система произвежда върху него.

За да бъде здрав, човек трябва да употребява определено количество вода, която, от една страна е нужна за смекчаване на храната, а от друга за промиване на вътрешните органи.

Пийте вода, и то на гладно от 100 до 150 ml на глътки, на ден изпивайте половин-един литър вода, от която ще може въздействате за набавяне на храна за вашите артерии.

Вода, която съдържа органически примеси, се отразява вредно на организма.

Човек трябва поне два пъти през седмицата да предизвиква изпотяване чрез пиене на гореща вода, в която може да се изстиска няколко капки лимонов сок. След като се изпотите добре, изтрийте тялото си с влажна кърпа и се преоблечете. След това може да се изпиете още половин или една чаша гореща вода. Чистата гореща вода помага за освобождаването на кръвта от натрупаните в нея млечна и пикочна киселина.

Добре е да правите изпотяването сутрин, или вечер - преди залез слънце, или преди лягане, към десет часа.
За да бъде здрав човек, трябва да има абсолютно чиста кръв. А храната се възприема правилно от организма, щом човек подобри кръвообръщението си.

www.doctorbg.com


 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator