Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети при заболяванияКолит се лекува и с текила
Колит се лекува и с текила

Съединенията в текилата са полизахариди, известни като фруктани. Те не се разрушават от стомашните сокове и могат да позволят по-голяма част от лекарствата да стигнат невредими до дебелото черво. Така допълнителни тези екстракти повишават ефекта от лечение на колит с медикаментозни средства.

Химици от Университета на Гуадалахара казват, че съединения в синьото агаве може по-ефективно да доставят лекарствени вещества до дебелото черво от съществуващите методи досега и могат да подобрят лечението при язвен или спастичен колит, рак на дебелото черво или болест на Крон.

Изводът на ръководителя на проекта е, че синьото агаве може да се използва не само за текила, но и при лечението на стомашно-чревни заболявания. Неговият екип смятат в бъдеще дори да помогнат с резултатите от своите изследвания за разработване на нови методики и лечебни схеми.

www.doctorbg.com

 

 
 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator