Начало
НачалоЗдравословно храненеПолезни съвети и статииВлияние на простаноидите върху човешкия организъм
Влияние на простаноидите върху човешкия организъм

Лекари от Университета на Мичиган са изучили действието на тези различни химикали в клетъчните микроорганизми и са установили, че най-добър ефект оказват простаноидите, получени от рибите.

По-голямата консумация на риба защитава от вредни химикали, наречени простаноиди, чието увеличаване може да доведе до възпаление на редица тъкани и органи на организма. Те помагат при контролирането на кръвното и алергичните реакции, но големият им брой може да доведе до тумори и болки на различни органи.

Те не само са полезни за общото здравословно състояние на човек, но също така намаляват активността но подобни вещества, които се открити в олиото. Учените смятат да разработят препарат на основата на простаноидите, който да има минимални странични ефекти.

www.doctorbg.com


 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator