Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаДиетата от Холивуд
Диетата от Холивуд

Тайна на холивудските звезди се крие в пропорциите на основните хранителни съставки. Идеалното съотношение е белтъци : мазнини : въглехидрати = 4 : 3 : 3 . По този начин се поддържа балансирано и здравословно хранене като се запазва вноса на всички необходими за човека хранителни вещества. Чрез пропорционалното разпределение на хранителните съставки не се органичават количествата приета храна.

Тази диета позволява хранене до пет пъти на ден. Диетата помага да се свалят мазнините и излишни килограми, като за две седмици човек може да се избави от 2 кг с нейна помощ.

Разбира се, като при всяко диетично хранене има определени ограничения. В този случай тези рестрикции са лесно поносими. Не бива да се консумират сладкиши, шоколад, алкохол, плодови сокове (дори прясно изцедени), бял хляб, животински мазнини. Тъй като се употребяват много въглехидрати, тази диета се понася доста лесно и килограмите се свалят за сметка на мазнините.

Ето едно примерно предложение :
1. Закуска - Кафе с обезмаслено мляко + 2 тоста хляб с трици и парченце шунка.
- 1 чашка чай + 2 обезмаслени йогурта с мюсли;
2. Закуска 10ч. - 1 плод или шепа сушени плодове;
3. Обяд - 1 порция задушени зеленчуци,125 г месо, 1 плод;
4. Следобедна закуска - десерт със соя;
5. Вечеря - 1 порция зеленчуци на пара,180 г риба, 1 плод.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator