Начало
НачалоЗдравословно храненеПолезни съвети и статииХрана в колата ?
Храна в колата ?

С какво бихте могли да се храните във вашата кола? Определено не ви предлагаме нещо, което е безопасно за хранене и шофиране едновременно, но тук ще откриете няколко съвета, за тези от вас, които искат да запазят тапицерията си чиста, докато похапват в колата си.

Вместо да изядете един голям хамбургер, опитайте два малки.

Вместо да поръчате начос, опитайте пържени картофки.

Вместо голяма чаша газирана напитка, вземете такава, която идеално се помества в поставката за чаши в колата.

Ето и няколко неща, които никога не трябва да пробваш да ядеш зад волана: пица, салата, каквото и да е с чили сос, пържено пиле, чипс със салса, сладоледена кофичка.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator