Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаДиета със сокове
Диета със сокове

Преди началото на същинската диета са необходими три дни на физическа подготовка на тялото.

Първи и втори ден
Закуска: прясно изцеден сок
Обяд: картоф, сварен с кората и подправен с масло, зеленчукова салата.
Вечеря: картоф, сварен с кората и задушени зеленчуци.
Между основните хранения: чаша сок.

Трети ден
Закуска: прясно изцеден плодов или зеленчуков сок, разреден с вода 1:1.
Обяд: зеленчукова супа (виж по-долу рецептата).
През втората половина на деня: изпийте някакъв разхлабващ чай.

Същинската диета е 5 дни. Закуската е еднаква за всеки ден - разхлабващ или билков чай или вода, 100мл овесена отвара, 1 чаена лъжичка бирена мая, разтворена в 200мл вода.
Преди обяд: пийте редовно вода. Обядът е 200мл плодов или зеленчуков сок, разреден с вода (в съотношение 2:5), бавно, на малки глътки. Вечеря - порция топъл зеленчуков бульон, билков чай, вода,разбира се.

След това се премина през двудневен период на т. нар преход. През първия ден се приемат много течности, една ябълка за обяд и зеленчукова супа за вечеря. За втория ден на преминаване към нормално хранене, диета се обогатява с мюсли за закуска, и варени зеленчуци към обедното и вечерното меню.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator