Начало
НачалоЗдравни новиниПриключи конкурсът за директор на Столичната Здравноосигурителна каса
Приключи конкурсът за директор на Столичната Здравноосигурителна каса 05 юни 2007

  Сайтът на НЗОК съобщава, че конкурсът за шефското място на СЗОК е приключил.

 На първо място в конкурса бе класиран досегашният директор на Столичната здравноосигурителна каса (СЗОК) д-р Мариета Райкова.

 Кандидатите бяха оценявани на два етапа – представяне на писмена разработка на тема “Дейности за осигуряване на финансовата стабилност и устойчивост на системата на задължителното здравно осигуряване на територията на РЗОК” и събеседване.

 Д-р Мариета Райкова е родена на 14.09.1963 г. в Монтана. Завършила е Медицинската академия в София, има специалност “Акушерство и гинекология” и е магистър по здравен мениджмънт.

 От 1988 г. до 1997 г. д-р Мариета Райкова е работила в МБАЛ – Монтана. В системата на Националната здравноосигурителна каса д-р Райкова работи от 2000 г., като последователно е била главен експерт в извънболничната и болничната медицинска помощ, началник на отдел „Извънболнична медицинска помощ” в НЗОК и заместник-директор на СЗОК. От януари 2004 г. е и.д. директор на СЗОК, а след проведен през юни 2004 г. конкурс, е директор на столичното поделение на НЗОК.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator