Начало
НачалоЗдравни новиниПетролните продукти могат да причинят стерилитет
Петролните продукти могат да причинят стерилитет 02 юни 2007

Всички мъже, чиято работа е свързана с използването на петролни продукти – например персоналът на бензиностанциите , в нефтодобивни компании или други дейности за които се ползва ежедневно петрол са изключително застрашени от стерилитет. Това заяви в предаването “И най-вече здраве” на РФИ-България урологът д-р Юрий Бъчваров.

 Много от неговите пациенти не са били предупредени за тези рискове от своите  работодатели, което противоречи на закона. Също така опасност от интоксикация и последващ стерилитет има и при художници и бояджии, които използват анилинови бои ежедневно в дейността си. За съжаление тези потенциални рискове са неизвестни за хората, а също така и за част от медицинските специалисти.

 
www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator