Начало
НачалоЗдравни новиниБебе-рекордьор
Бебе-рекордьор 26 май 2007

Англичанка подобри рекорда за най-бързо раждане в света.Бебето на Палак Ваяс се явило на бял свят само 120 секунди след като водите й изтекли.


Нормалко между изтичането на околоплодната течност и раждането на бебето изминават няколко часа, а в някои случаи - дори повече от десет. 

При тази майка нещата се развили съвсем различно, за изненада на болничния персонал и нея самата. 
Родилката съобщила, че водите й са изтекли. Една от сестрите я поставила да легне  на легло, Палак, както се казва майката, напънала само един път и бебето се появило на бял свят. Смаяните лекари от болницата в Мидълсекс едва повярвали на случилото се.

Малкото момиченце се казва Ведика Ваяс и тежи  нормалните 3200 грама.
Ведика е второто дете в семейството. Братчето на Ведика се казва Кевин, на две годинки е и се е родил напълно нормално- за няколко часа,а не минути, както малката си сестричка. 

Най-вероятно  раждането ще бъде записано в Книгата на рекордите на Гинес.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator