Начало
НачалоСексуално здравеНамалено либидо
Намалено либидо 25 май 2007

Либидо представлява сексуално желание или интересът ви към секса.

Тези мъже, които нямат либидо, нямат проблеми с еректилната функция, а с желанието за полов контакт. Мъжкото либидо се стимулира от хормони, затова една от най-честите причини за липса на либидо е намалено ниво на хормона тестостерон. Най-често това настъпва с напредване на възрастта, но може да бъде свързано и предизвикано от депресия или депресивни състояния.

Лечението на това състояние се постига с прием на тестостерон. Целта е да се увеличат нивата на тестостерона и да се възстанови и регулира сексуалното желание. Внимавайте с приема на тестостерон, който е свързан с увеличен риск от рак на простатата.

Поговорете с Вашия лекар за ползите и рисковете от прием на тестостерон и колко продължително да е лечението.

 

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator