Начало
НачалоЗдравни новиниСтартира Осмата национална конференция на общопрактикуващите лекари и педиатри
Стартира Осмата национална конференция на общопрактикуващите лекари и педиатри 24 май 2007

В “Слънчев бряг” от днес до 26 май ще се проведе Осмата национална конференция на общопрактикуващите лекари и педиатри. Събитието се  организирана от клиника по Педиатрия на Александровска болница при почетното председателство на проф. д-р Николай Цанков – декан на Медицинския факултет – София.

  По време на сесиите водещи специалисти в областта на пулмологията, кардиологията, дерматологията, генетиката и социалната медицина ще обсъдят проблемите в съвременната медицина, ще обменят опит и ще коментират последните новости в областите си.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator