Начало
НачалоЗдравни новиниПрегледи за рак на кожата без заплащане
Прегледи за рак на кожата без заплащане 17 май 2007

Всеки вторник  в "Токуда" ще имате възможност да се прегледате за рак на кожата безплатно, но само след предварително записвне.

Специалисти- Дерматолози ще преглеждат пациентите без направление от личния лекар, , уточниха от болницата.
Прегледите ще се извършват от 12 до 14 ч.

 С идването на летния сезон и желанието за тъмен тен  се увеличават  рисковите фактори, катогорични са дерематолозите. Д-р Росица Денчева, началник на отделение "Дерматология и венерология" съветва всички тези, които имат съмнения,или анамнеза за това заболяване да се косултират със специалистите преди лятото, тъй като влиянието на слънцето е особено неблагоприятно, дори опасно за кожата. Под въздействието на ултравиолетовите лъчи предраковите образувания на кожата могат да преминат в злокачествени такива. Ракът на кожата е много сериозно и тежко заболяване. Редно е  вземат всички необходими мерки за предпазване от него и за своевпеменното му лечение.

Всички желаещи могат предварително да се запишат на тел: 02/ 4034 933 и 02/ 4034 123, или на място в болница "Токуда", на бул. "Никола Вапцаров" 51.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator