Начало
НачалоЗдравни новиниСтартира нов сайт, част от Европейската здравна платформа
Стартира нов сайт, част от Европейската здравна платформа 15 май 2007

  Генералната дирекция за здраве на Европейската комисия и Европейската асоциация на професионалните готвачи стартират нова сайт, който ще учи децата в Европа на здравословно хранене. Основоположник на идеята е Маркос Киприано, член на Европейската комисия.

Целта на уеб страницата е насърчи здравословното хранене сред младите в Европа, да ограничи детското затлъстяване и да демонстрира, че готвенето може да е приятно и лесно.

Сред рецептите от 17 европейски страни е включен и българският таратор, назован там като „освежаваща българска супа от кисело мляко”. Рецептата може да видите тук.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator