Начало
НачалоЗдравни новиниКонсултации без заплащане от психиатри и клинични психолози
Консултации без заплащане от психиатри и клинични психолози 11 май 2007

  По повод международния ден на семейството Министерството на здравеопазването организира в 17 лечебни заведения в страната прегледи без заплащане. Психиатри и клинични психолози ще са на разположение на всички желаещи: хора, били обект на насилие, в депресия, или с емоционални проблеми. Инициативата е част от Националната кампания за защита от домашно насилие и на Кампанията на Съвета на Европа за борба с насилието върху жени, включително и домашното насилие.

 В София консултациите ще се проведат в болниците:„Александровска" и „Свети Наум", и Областния диспансер за психични заболявания със стационар. В Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас, Търговище, Добрич, Хасково, Русе, Смолян, Кюстендил, Стара Загора, Видин, Монтана и Дупница безплатните прегледи ще се извършват в центровете по психично здраве, поликлиничните отделения и диагностично-консултативните центрове към здравните заведения.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator