Начало
НачалоЗдравни новиниВъзможностите на българското балнеолечение представени на международен форум
Възможностите на българското балнеолечение представени на международен форум 08 май 2007

 Възможностите за балнеолечение, рехабилитация и медицински туризъм в България ще бъдат представени на международно изложение от 8 до 10 май в Хелзинки (Финландия) и Талин (Естония) от заместник-министъра на здравеопазването д-р Матей Матеев и изпълнителния директор на „Специализирани болници за рехабилитация – Национален комплекс” ЕАД д-р Ченко Чалъков, съобщава интернет сайта на здравното ведомство.

 Министерството на здравеопазването участва в организираните от Държавната агенция по туризъм и посолството на България във Финландия презентации на балнео и спа туризма на страната ни във Финландия и Естония. Представянията са в рамките на българското участие на празничния пазар Europe Market, който се провежда в столицата на Финландия от 7 до 12 май. С него по традиция се отбелязва Денят на Европа – 9 май.

 Екипът на МЗ ще запознае участниците в срещите с условията и реда за лечение, предлагани в специализираните болници за рехабилитация към министерството.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator