Начало
НачалоЗдравни новиниСтартира 41-то издание на изложението Булмедика / Булдентал
Стартира 41-то издание на изложението Булмедика / Булдентал 08 май 2007

От 8 до 11 Май стартира ежегодното изложение Булмедика/Булдентал. На него са представени водещите компании на медикаменти, консумативи и техника на българския пазар. Може много да научим и да разберем за водещите и най-новите тенденции в областта на медицината и стоматологията чрез Вашето присъствие на това изложение. Тази традиционна експозиция се превърна в едно от най-очакваните събития на годината, където лекари, стоматолози и фармацевти сверяват своите часовници в медицинската наука.

 
41 години изложението неизменно разгръща своите мащаби, подчинено на идеята да бъде в помощ на хилядите лекари, стоматолози, офталмолози, лаборанти, фармацевти, рехабилитатори, мениджъри на здравни заведения, производители и дистрибутори на медицинска техника, лекарства и консумативи.

 Стремежът на организаторите към непрекъснато усъвършенстване на организацията и повишаване полезността за професионалната общност рефлектира и в отзивите и оценките на изложителите. Не малък брой фирми присъстват неизменно от старта на изложението, а повече от половината от изложителите имат над 10 участия, което показва траен интерес. За авторитета на изложението говори и фактът, че 60% от анкетираните изложители са решили да продължат своето участие в най-популярното на Балканите специализирано медицинско изложение.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator