Начало
НачалоЗдравни новиниПфайзер с нови изследователски центрове в САЩ
Пфайзер с нови изследователски центрове в САЩ 06 май 2007

    Фармацевтичният гигант Пфайзер планира да изразходва $100 милиона за изграждане на изследователски и лабораторни съоръжения в Честърфийлд, Мисури, което се приема като знак за нарастващата важност на региона в цялостната глобална стратегия на компанията.

Проектът идва в допълнение на строящия се на същото място 200 милионен изследователски център, който трябва да бъде завършен до края на следващата година, информира говорителя на компанията Ед Браян.

Това при всички случаи ще допринесе за нарастване способността на Пфайзер да произвежда най-модерните на пазара хапчета и биологични лекарства, както и протеиново базирани терапии за инжектиране или вдишване.

Инвестицията идва в трудни за Пфайзер времена, която съкращава работни места и затваря производствени мощности, като част от усилията, обявени през 2005 г. за съкращаване на годишните разходи с $4 милиарда.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator