Начало
НачалоЗдравни новиниИ у нас ще бъде въведено "електронно здраве"
И у нас ще бъде въведено "електронно здраве" 23 април 2007

Споразумение, което предвижда въвеждане на съвременни електронни услуги в системата на здравеопазването, изграждане на електронен здравен портал и повишаване на компютърната грамотност и квалификация на заетите в здравни сектор ще бъде подписано утре, съобщават от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. То ще бъде сключено между министър Радослав Гайдарски, министъра на държавната администрация и административната реформа Николай Василев и директора на НЗОК д-р Румяна Тодорова.

След официалната част по подписването на споразумението ще се проведе пресконференция, на която ръководителите на различните институции ще разяснят сроковете и целите на прокетите за модернизация в здравеопазването.

Очаквайте повече по темата в утрешното издание на doctorbg.com.

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator