Начало
НачалоЗдравни новиниБезплатни прегледи в Александровска болница
Безплатни прегледи в Александровска болница 20 април 2007

Утре, 21 април, ще се проведе "Денят на отворените врати" в Александровска болница и ще бъдат извършвани безплатни прегледи. До този момент са се запсиали над 400 души, голяма част от които ще дойдат от провинцията, похвали се директорът на университетското лечебно заведение доц. Асен Златев. Доц. Златев очаква, че в последния момент ще дойдат още хора без предварително записване, но също така обеща, че никой няма да бъде върнат и че прегледите ще продължат докато има хора пред кабинетите.

До този момент най-голям брой заявки има за преглед в клиниките по вътрешни болести – 80 души. За диагностика на зрението през очната клиника ще минат 55 души, 20 души искат да проверят състоянието на сърдечно-съдовата си система, а 15 родители ще заведат децата си до детската психиатрия. Също 20 прегледа са заявени за алергологията, за неврологията – 32, а за ендокринологията – 12. С изключение на Центъра по съдебна медицина, всички клиники на Александровска болница ще бъдат ангажирани с извършването на безплатни прегледи.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator