Начало
НачалоСексуално здравеПреждевременна еякулация
Преждевременна еякулация 18 април 2007

Преждевременната еякулация е сериозен проблем на сексологическата наука и на част от мъжете. Когато един мъж се изпразни преди да го е пожелал, това се нарича преждевременна еякулация. В повечето случаи не може да става и дума за здравословен проблем, а причините за това явление трябва да бъдат търсени на други места – например дълго въздаржание или превъзбуда.


Преждевременната еякулация е най-често срещан проблем при младите мъже. Тъй като при такива условия сексуалния партньор трудно може да бъде задоволен, у младия мъж се появяват страхове и неувереност в неговите полови възможности, които пък от своя страна са най-честите причини за психологическа импотентност.


При всеки случай, в който мъжът чувства, че нещо не е на ред в неговия сексуален живот е препоръчителна консултация със специалист. Лечението обикновено започва с поведенческа терапия, при която се използват техники за отлагане на еякулацията. Има също и медикаменти, които могат да помогнат.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator