Начало
НачалоЗдравни новиниВарна ще е домакин на балканския стоматологичен симпозиум през 2009 г.
Варна ще е домакин на балканския стоматологичен симпозиум през 2009 г. 16 април 2007

България е получила домакинството на 14-тия конгрес на Балканското стоматологическо дружество, който ще се проведе през 2009 г. Това се похвали предстедателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков. Той уточни, че събитието най-вероятно ще се състои в град Варна в един от месеците април или май.

Тази новина е станала известна на проведеният от 12 до 14 април т. г. в Истанбул 12-ти годишен конгрес на Балканското стоматологично общество. В него са участвали над 1000 български стоматолози и са били представени около 40 наши доклада, изработени от медици от стоматологичните факултети в София и Пловдив. Темите на тези доклади са обхващали всички сфери на зъболечението.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator