Начало
НачалоЗдравни новиниЧестит празник!
Честит празник! 07 април 2007

На 7 април 1948 г. влиза в сила Устава на Световната здравна организация. По този повод датата се чества като Световен ден на здравето. С разпореждане № 23 на Министерски съвет от 6 февруари 1964 г. 7 април в България е определен за Празник на здравния работник. Тъй като  www.doctorbg.com е медицински сайт, ние приемаме този празник като общ за нас и част от нашата публика.

Ние, екипът на www.doctorbg.com, желаем на всички заети в сферата на здравеопазването много професионални успехи и лично благоденствие.

Православният календар отреди празникът на здравния работник да бъде по времето на Великденските празници. По този повод пожелаваме на всички да бъдат здрави, да съхранят вярата си и да бъдат щастливи.

Весели празници!

www.Doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator