Начало
НачалоЗдравни новиниДобре дошли
Добре дошли 05 април 2007

Добре дошли в най-бързо развиващия се и най-динамичен сайт за медицина в българското уеб пространство.

Целта на съществуването на doctorbg.com е да направим достъпът Ви до най-добрите хирурзи и най-добрите специалисти в отделните области по-лесен и по-бърз. Нашият "здравно-информационен център" улеснява избора Ви на най-качествените здравни услуги и на най-опитните специалисти.

В doctorbg.com Вие можете да откриете лесно и бързо полезна информация в разбираем вид, да научите повече за медикаментите, които Ви предписват и да откриете нови начини за превенция на заболяванията. Стараем се да Ви осведомяваме първи за най-важните събития в държавата, касаещи Вашето здраве. Същевременно doctorbg.com е богат и полезен ресурс, който може да бъде използван и от лекари.

Най-важното за нас е доверието, което Вие ни оказвате. Във Вашето забързано ежедневие здравословният начин на живот и грижите за здравето остават на заден план. Нашата мисия е, съобразявайки се с модерния начин на живот, да помогнем на Вас и Вашите семейства да запазите най-голямото Ви богатство – здравето.


От екипа на doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator