Начало
НачалоЗдравни новиниМомченцето с присадения бъбрек е добре
Момченцето с присадения бъбрек е добре 29 март 2007

Състоянието на момчецето, на което беше извършена бъбречна трансплантация, е стабилно. Това каза днес началникът на клиниката по урология към МБАЛСМ "Пирогов" д-р Михаил Абаджиев.
Както doctorbg.com писа във вторник, операцията се извърши от съвместен френско-български екип по Програмата за международно научно сътрудничество в областта на медицината. Донор на детето стана неговият баща, а интервенцията продължи около 5 часа. Това е третата подобна операция в рамките на две години.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator