Начало
НачалоЗдравни новиниВдигат заплатите в "Александровска" болница
Вдигат заплатите в "Александровска" болница 26 март 2007

Средната заплата на висококвалифицирания персонал в УМБАЛ "Александровска" ще стигне 900 лв. от месец април. С тази новина се похвали директорът на лечебното заведение доц. Асен Златев. Освен това "Александровска" болница ще покрие просрочените плащания от последните години със собствени приходи. По думите на доц. Златев приходите за 2006 г. се равняват на 32, 3 млн. лева, а разходите – на 31 млн. лева, което е с 9 млн. по-малко от разходите за 2005 г. Директорът на болницата допълни, че добрите финансови постижения са постигнати с правилен мениджмънт, а не с намаляване качеството на обслужването.
Междувременно в УМБАЛ "Александровска" продължават ремонтните работи и модернизацията. Днес бяха открити нови 11 реновирани операционни зали в клиниката по уролиогия и първа хирургия. До края на годината ръководството на болницата планира да дооборудва и ремонтира клиниката по психиатрия, клиниката по неврология и детската клиника. През месец май ще бъде официално открит и център по образна диагностика, за който е осигурен 64-слайдов скенер.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator