Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесВитамини, аминокиселини, добавкиВитамин U
Витамин U

Витамин U е един от най-редките и най-слабо проучените витамини. Той има благотворно действие върху стомашно-чревния тракт и участва при съставянето на рибонуклеиновата киселина. Медицинското приложение на витамин U е при лечението на някои стомашно-чревни заболявания като язва, гастрит и колит и няма токсикологични показания.
Няма никакво приложение в аматьорския и професионален спорт.
Като естествени източници се посочват зелето и някои редки растения, но основното му разпространие е под синтетична форма.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator