Начало
НачалоЗдравни новиниМинистър Гайдарски открива ново отделение в столична онкоболница
Министър Гайдарски открива ново отделение в столична онкоболница 23 март 2007

В момента министър Радослав Гайдарски открива ново трансплантационно отделение в Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания.
В ръководената от проф. д-р Драган Бобев клиника е извършен ремонт, финансиран от здравното министерство, a nововъведенията, които са направени, са съобразени с всички европейски стандарти. Отделението ще удвои капацитета си, като годишно там ще могат да се извършват над петдесет костно-мозъчни трансплантации. По този начин Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания ще може да покрие нуждите от подобно лечение в страната.

Очаква се след церемонията по откриването министър Гайдарски да коментира сложната ситуация около бламираният бюджет на Националната здравноосигурителна каса и преговорите за Националния рамков договор.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator