Начало
НачалоЗдравни новиниСолидна хиалуронова киселина коригира бръчките по-добре
Солидна хиалуронова киселина коригира бръчките по-добре 28 септември 2011

Американска компания разработи нов тип хиалуронова киселина под формата на солидни нишки. Тези нишки могат да се поставят под тесни бръчки и по този начин да улеснят козметичните хирурзи, които имат проблеми с гел-базираните филъри.

Според изследване, представено на годишната среща на Американското дружество по пластична хирургия, солидната хиалуронова киселина е ефективна при лечението на бръчки около очите, напречни бръчки на челото и други бръчки в областта на лицето.

Според главния изследовател, новият тип материал позволява незабавна процедурна обратимост, която не може да бъде постигната с инжекционните продукти.

Базираните на гел филъри следват хода на най-ниска резистентност. Тъй като най-грубо бръчките представляват линии, би било удобно, ако може да се постави цилиндрична нишка. Солидната хиалуронова киселина може да подобри предвимостта на резултатите и прецизността на филърните техники, обясняват авторите.

Докато съществуващите филъри мигрират до 2 см от мястото на инжектиране, солидната хиалуронова киселина не се разпространява и при необходимост може да бъде веднага извадена.

Най-голямата разлика между нишковите и течните филъри е, че вторите не могат да бъдат контролирани след инжектиране в тялото. Нишковите от своя страна могат да бъдат поставени прецизно без миграция. Освен това по този начин се предотвратяват усложнения като инжектиране в кръвоносен съд, което е доста притеснително при манипулации около окото.

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator