Начало
НачалоСексуално здраве1/2 от мъжете се чувстват по-зле след премахване на простатата
1/2 от мъжете се чувстват по-зле след премахване на простатата 26 април 2011

Ново проучване сочи, че близо 1/2 от мъжете се чувстват по-зле след радикална простатектомия, въпреки 3/4 биха повторили процедурата при същите условия.

Германски лекари анкетирали 236 мъже как се чувстват година след операцията. Било установено, че менталното здраве се възстановява значително по-бавно от физическото.

3/4 от мъжете нямали повече проблеми с инкотенцията, отколкото преди операцията, но само 1 от 4 възстановил способността за извършване на пълноценен секс. Вероятността за по-добро качество на живот била по-голяма при съхраняване на нервите, контролиращи ерекцията, и при участие в рехабилитационна програма.

Последните, които са новост в областта на рака на простатата, могат да включват говорна или медикаментозна терапия за повлияване на еректилната функция.

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator