Начало
НачалоНашето здравеОпасни съставки в мастилата за татуировки
Опасни съставки в мастилата за татуировки 23 февруари 2011

Една от всеки три татуировки в Германия съдържа непозволени субстанции, а две от три - техническо мастило, автомобилни бои, мастило за принтер, сочи спонсорирано от правителството проучване.

Изследването на проби от мастила за татуировки установило наличието на канцерогенни съставки като карбоново черно, което се влага в автомобилните гуми и тонерите на принтери.

Две трети от пробите установили опасни материали, които не са незаконни, но не са и разрешени за инжектиране в кожата, съобщава CUVA (департамент на немското здравно министерство).

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator