Начало
НачалоМедицинско образованиеМедицински университетиМедицински факултет - Софийски университет (СУ) "Св. Климент Охридски"
Медицински факултет - Софийски университет (СУ) "Св. Климент Охридски"

През пролетта на 2003 г. по предложение на Ректора проф. Боян Биолчев Академическият съвет на Софийския университет взема решение да възстанови Медицинския факултет. На 1 октомври същата година Академическият съвет гласува и "Проект за разкриване на ново основно звено в СУ – факултет по медицина".

Правителството на Симеон Сакскобургготски приема на 19 декември 2003 г. Постановление № 316 с член единствен: "Открива Медицински факултет в структурата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" с учебно-клинична база в Болница "Лозенец" – София".

Занятията на първия випуск на възстановения Медицински факултет на Софийския университет ще започнат на 2 октомври 2007 г. непосредствено след официалното откриване на факултета.

Уебсайт

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator