Начало
НачалоНашето здравеЗдравни консултации без граници, но със гаранции
Здравни консултации без граници, но със гаранции 03 юли 2008



Доверявате ли се на безплатни електронни консултации? Когато става въпрос за здравето Ви, по-добре изберете достоверна медицинска консултация.

В България все още не се използва пълноценно електронното запитване по специализирани въпроси. Може би е въпрос на изграден навик, или на доверие. При предоставянето на индивидуална медицинска информация разходът на време и средства има значение. Електронните здравни консултации скъсяват разстоянието лекар - пациент и спестяват излишни усилия за пациента. Но най-важен остава въпроса за компетентността на информацията, получена по този начин. Вероятно си мислите, защо да заплащате за информация, която все някак ще си набавите и сам от мрежата. А всъщност, едно професионално мнение значи повече от десет случайни.

Когато се говори за добро медицинско консултиране, трябва да се отбележи най-предпочитаната възможност – второ мнение от чуждестранен специалист. Опитът на такъв специалист по Вашия медицински въпрос може да бъде само от полза.

Всеки е наясно, че щом се отнася за здравословен проблем, е нужен подбор на мнения от няколко авторитетни доктори. Но как да ги открием? Не стеснявайте достъпа си на информация, само защото не знаете как да се свържете с чуждестранен лекар. Това вече е лесно осъществимо с информационната услуга електронни здравни консултации за българи с чужди специалисти. От Вас се изисква попълването на съответната он-лайн форма и уточняване на медицинските Ви данни. По същността си услугата съответства на личен консулт със специалист за второ мнение, но е по-бърза.

Консултирането с повече от един специалист относно диагнозата и точното лечение на едно заболяване понякога е решаващо за успешния му резултат. Поради тази причина лесния достъп до медицинска информация е много важен за пациента. Здравната консултация с различни специалисти в това число и чуждестранни, помага човек да направи информиран избор по отношение на своето здраве. Връзката между страните в този процес се провежда бързо, благодарение на он-лайн връзка и форми за запитване, а медицинската документация е предвидено да бъде изпратена по електронен или пощенски път. Когато услугата е платена, това е гаранция за качеството на информацията. Заплащането на една услуга говори за отговорността на източника, за разлика от масово предлаганите в интернет безплатни консултации.

Едно от местата където се извършва тази информационна медицинска услуга е в портала за медицински туризъм www.bgmedicaltourism.com. Тя е нова, различна и умело съобразена с възможностите за комуникация на повечето хора, които се изправят пред въпроса: ”Kaк да получа още едно мнение за моето заболяване?”

Някои пациенти се колебаят, когато получат две еднакво авторитетни, но различни мнения за своя медицински случай, и това ги обърква в избора на лечение. В такива ситуации е добре да се потърси мнението на чуждестранен специалист, защото опита на представител от чужда модерна здравна система по въпроса може да бъде безценна информация за пациента.

Предоставянето на специализирана медицинска информация по електронен път е надеждна и отговорна услуга. Такава ще я получите и в информационния портал www.bgmedicaltourism.com.

Платена публикация

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator