Начало
НачалоСексуално здравеРингтон, пеещ "кондом, кондом", стана хит в Индия.
Рингтон, пеещ "кондом, кондом", стана хит в Индия. 10 септември 2008

Рингтон, който пее "кондом, кондом, кондом", само за последния месец бе свален над 270 000 пъти. Това е още един интересен начин за разпространяване на апела за безопасен секс из Индия и по света.

Мелодийката може да бъде свалена от сайта http://www.condomcondom.org. От стартирането си той вече има над 2 млн. посещения.

Според последни проучвания, в Индия над 2.4 млн души живеят с HIV/СПИН. Само половината от високорисковото население, включително проститутки и би/хомосексуалисти имат достъп до превантивни средства.

Стигмата и табуто, свързани със сексуалното образование, са най-големият проблем пред програмите за превенция на HIV/СПИН в Индия. Под 1/3 от младото население е наясно относно начините за предотвратяване на опасната инфекция.

Мелодийката има за цел да разруши това табу и да промотира сексуалното обучение както сред рисковите групи, така и сред младото поколение. На кондомите трябва да се гледа като на обикновен здравен продукт, обясняват от сайта.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator