Начало
НачалоСексуално здравеНай- доброто винаги е изследването при рак на шийката на матката
Най- доброто винаги е изследването при рак на шийката на матката 22 май 2008

Един обикновен преглед може доста лесно да разреши почти всички случаи на рак на шийката на матката. Днес повече от 90% от новите случаи са следствие на генитална инфекция с Папиломаворус. Това е един вирус, които се пренася при полов път. Знае се, че ранните първи контакти и множеството партньори съставят главни рискови фактори.

Като основа за да се избегне и контролира сексуалния риск трябва да се избягват честите контакти с различни партньори в търсене на преканцерогенни рани, преди всичко симптоми. Гениталните медицински изследвания са били и остават през годините основното средство при битка срещу този тип рак. Тук хирургическата намеса или радиотерапия осигуряват практически винаги пълно оздравяване. Гениталните прегледи остават основното и главно средство на световната битка срещу ракът на шийката на матката.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator