Начало
НачалоСексуално здравеСутрешният секс | CP
Сутрешният секс | CP 04 февруари 2008

Сред мъжете се носи слух, че жените не обичат секса сутрин. Решихме да проверим това и се оказа, че всъщност повечето жени обичат, повтаряме, обичат да правят секс сутрин.

"Така денят започва чудесно“, казват те.

"Няма как да не обичам да правя секс сутрин, защото като се събудя и го видя до мен, ми става много миличко“, продължават с обясненията момичетата, които попитахме.

Според други момичета, сексът сутрин е направо магически, защото в сънено състояние усещанията са съвсем различни.

Естествено, има и жени, които не харесват сутрешните упражнения с половинката. И си имат съвсем обективни причини за това.

Спи им се

Не, няма да се разсънят по време на секс.
Когато на човек му се спи, последното нещо, което иска да прави, е секс. „Най-мразя да ме събуждат с разни подканващи движения. Полудявам“, обясни ни едно от момичетата.

Не се чувстват красиви

Колкото и да им обяснявате, че сутрин са много сладки с разрошена коса и сънен поглед, те няма да ви повярват много-много.
Жените, за да са в настроение за секс, трябва да се чувстват красиви.
А когато след цяла нощ сън ти се ходи страшно много до тоалетната и мечтаеш само да си измиеш зъбите, някак си сексът просто не се вписва в картинката.

Бързат

Липсата на достатъчно време също е сред основните причини, поради които жените отказват да правят секс сутрин.
Момчета, примирете се, че жените сутрин с отварянето на очите започват да си мислят за предстоящите задачи, за работа и за какво ли още не и вашите сексуални желания се явяват просто още една задача.
Както виждате, и трите пречки могат да бъдат преодолени, стига да имате правилния подход.

 

Вижте още:

 Защо жените синхронизират цикъла си?

 Вагиналният душ



www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator