Начало
НачалоСексуално здравеБългаринът пие стимуланти заради стрес
Българинът пие стимуланти заради стрес 15 януари 2008

Началниците прибягват до вълшебното хапче заради стреса на работното място. Когато шефовете се уморяват в службата това им се отразява на увереността в леглото. Реално в крайна сметка най – пострадали се оказват подчинените . Те стават жертви на неудовлетвореността на шефовете. А и така и те започват да губят сексуално желание.

В тези случаи хапчето се оказва застраховка за отлично представяне. Всеки втори българин прибягва до сексуалното хапче поне веднъж месечно, това се посочва в изследването.

Симптомите


Стрес, наднормено тегло и високо кръвно налягане са основните причини за проблеми в секса. Друг враг на мъжката сексуалност е диабетът. Заседналият начин на живот би могъл да води към проблеми в сексуаните отношения в двойката. Възрастта разбира се също е фактор в сексуалната мощ на мъжете. Така промените настъпват все по-рано, а прицелът на тези болести са половите възможности.

С напредването на възрастта мъжът все по – често се нуждае от помощ. Нивата на половия хормон при мъжа падат след 30-годишна възраст. Тестостеронът намалява с 1% на година. А това нарушава допълнително самочувствието им. Една трета от мъжете над 45 години имат първите признаци на считаното за присъщо само за жените състояние – климактериум. Първите прояви са сходни и за двата пола. Мъжът трупа килограми, тлъстини около кръста, коремът се отпуска. Променя се и настроението му. По- често изпадат в депресивни настроения. И така постепенно губи сексуално желание.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator