Начало
НачалоЗдравни новиниЕнергийни напитки + алкохол = опасна комбинация
Енергийни напитки + алкохол = опасна комбинация 06 ноември 2007

Смесването на енергийни напитки с алкохол е много по-вредно от употребата само на алкохол, предаде BBC, цитирана от БТА. Учени от университета на Уейк форест в Западна Каролина установиха, че любителите на коктейли с енергийни напитки търсят медицинска помощ много по-често. енергийните напитки маскират усещането за опияняване. Най-често срещаната комбинация на енергийна напитка с алкохол включва водка.


Обикновено енергийните напитки съдържат много кофеин, гуарана или женшен. Енергийните напитки само намаляват усещането за напиване, но не и последиците от него.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator