Начало
НачалоСексуално здравеЦигареният дим увеличава риска от импотентност | CP
Цигареният дим увеличава риска от импотентност | CP 28 октомври 2007

Резултатите от проучването, обхванало над 8000 души на възраст между 16 и 59 години, бяха публикувани в изданието Tobacco Control.

Ако пушите дори по една кутия цигари на ден, рискът от импотентност нараства с 24 % в сравнение с непушачите. Цигарите са причина номер едно за проблемите в потентността на пушачите. И трябва да се забрави мита, че пушенето е символ на мъжествеността. Крайно врече е обаче погрешността на това схващане да бъде осъзната.

Освен това резултатите от това проучване потвърждават и от друго съждение. Посочва се още, че замърсеният въздух в големите градове и по-точно повишеното количество озон в него, неколкократно намаляват количеството на способните да оплождат сперматозоиди и така се намалява способността за нормална оплодителна дейност на мъжете.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator