Начало
НачалоРеклама при нас
Реклама при нас

doctorBG.com е една от малкото Интернет медии, която доставя медицинска информация директно от утвърдени международни медицински медии и журнали, като MedScape, New England Journal of Medicine, The Lancet, British Journal of Medicine и т.н. Макар и на висок стил, голяма част от статиите са разбираеми за обикновения читател и ето защо смятаме, че задоволяваме нуждите както на медицинския работник, така и на пациентите и на интересуващите се от здравна информация. Ние държим на качествената здравна информация.

Смятаме, че именно нашият сайт е идеално място за популяризиране на Вашата фирма и услуги. Имаме удоволствието да ви предложим нашето партньорство на атрактивни и конкурентни цени.

Защо смятаме, че ние сме Вашият идеален партньор? Ето няколко причини:

1. Над 5000 посещения дневно в делнични дни
2. Голяма посещаемост от лекари и други здравни работници
3. Изключително ниски цени за реклама, отстъпки при дългосрочен договор

Свържете с нас и ние ще ви направим оферта:

reklama [at] doctorbg.com
alex [at] doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator