Начало
НачалоЗа нас
За нас

doctorBG.com е един от най-експанзивно развиващите се български уебсайтове. През последните 2 години сайтът се утвърди като качествен и надежден източник на здравна информация за лекари, пациенти и хора, интересуващи се от медицина и здравеопазване.

Към настоящия момент doctorBG е единственият уебсайт в България, който предлага ежедневно обновявани специализирани медицински новини и ресурси. Като израз на нашата популярност е непрекъснато нарастваната посещаемост, възлизаща на над 4000 посещения на ден.

doctorBG предлага възможност за търсене сред всички лекарствени средства на българския пазар, както и сред всички здравни заведения, аптеки, санаториуми и спа центрове, както и цялостен списък на всички лекари и стоматолози в страната. И най-важното – всичко това безплатно!

doctorBG.com е единственият уебсайт на български, който предлага обновявани ежедневно специализирани новини от света на медицината, като наши източници са най-добрите световни медицински журнали. След въвеждането на възможност за регистрация на лекари, само за няколко месеца в сайта са се регистрирали над 200 лекари – израз на нашите усилия да предлагаме качествена информация.

Ние създадохме doctorBG.com, за да предоставим най-пълната и точна медицинска информация, от която потребителите имат нужда в забързаното ежедневие и заедно с Вас ще продължим да развиваме сайта, така че той наистина да бъде от полза.

С най-добри пожелания,
екипът на doctorBG

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator