Начало
НачалоЕстетична медицинаУвеличаване на устни
Увеличаване на устни

За да изглеждат устните пухкави и ефектни се вкарват в дълбочина пълнещи материали. Резултатът е моментален, при това безвреден за кожата и тъканите в съседство. Горната и долната устна могат да бъдат третирани едновременно или поотделно.

Пълнещите материали се използват от десетилетия и представляват стабилизирани натурални или синтетични продукти, които се инжектират в устните. Характеризират се с различна трайност или време, за което се абсорбират от организма и постепенно намаляват на обем. Резултатите траят най-често от няколко месеца до няколко години. След изтичането на този период обема се подновява с нова процедура.

Продължителността на операцията е 10-20 минути, а анестезията е местна. Оттокът спада за максимум 5 дни, а крайният резултат е видим едва след седмица.

www.doctorbg.com 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator