Начало
НачалоЕстетична медицинаСиликонът
Силиконът

  Непопулярното име на процедурата е аугментационна мемопластика, но силиконовият имплант е повече от популярен. Въпреки всичко, което е изписано за възможността тялото да отхвърли импланта, увеличаването на бюста е може би най-популярната манипулация, предлагана в сферата на естетичната медицина. А целта е ясна – увеличаване и промяна на формата на гърдите.

 
Страховете
Най-честите притеснения на дамите, които са решили да се подложат на операцията, обикновено са свързани с белезите. Белезите са около 4 см, под всяка гърда, под мишницата и по-рядко около зърното. Около зърното белезите са най-малко забележими, но е по- трудоемко и малко клиники се наемат със задачата. Другите белези са като от операция, мажат се с предназначени за целта кремчета и бавно избледняват. Често опасение е дали евентуално разждане и кърмене след операцията ще навреди на новия изглед на бщста и за съжаление отговорът е: да, често след раждане се налага корекция на силиконовите гърди. Други колебания се пораждат от мисълта за естетическия изглед след възстановяването, а именно – мисълта „Не искам да приличам на порно-актриса/попфолк-звезда!”. Единствено и само специалист-хирург с достатъчно практика в областта може да изкаже мнение дали процедурата е подходяща в конкретен случай и как ще изглежда крайният резултат.

Едно е сигурно – почитатели на уголемения бюст винаги ще има измежду представителите и на двата пола. Измежду най-известните силиконови звезди в глобален план са Памела Андерсън, Доли Партън, Марая Кери, Джена Джеймисън, а на национално ниво блестят Цеци Красимирова, Ан Джи, Камелия и много други.

www.doctorbg.com


 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator