Начало
НачалоСексуално здравеКак може да ни промени бременността
Как може да ни промени бременността 17 август 2007

Как може да ни промени бременността

Сигурно си мислите, че просто ще напълнеете. Това са неприятните страни на иначе този щастлив момент от живота на една жена. Всъщност бременността може да промени една жена по различни начини. Този, обаче, за който ще прочетете е малко странен и в същото време забавен.

На пръв поглед съвсем обикновена жена от Благоевград, която всъщност не се нуждае от сън.

След втората си бременност Катя Илиева вече няма нужда да спи, обяснява самата тя пред Дарик радио. Специалистите, преглеждали Катя, не могли да дадат обяснение. Просто й казали да се радва, че за толкова кратко време сън, се възстановява.

Факт е, че тя не се нуждае от сън, почива си само като затвори очи за секунди и се наспива за около два часа нощно време – например, ако заспи към 2 часа сутрин, в 4 вече се е наспала. Самата тя споделя, че би могла да стои будна по 48 часа без да мигне.

Жената обяснява, че част от времето тя използва като чете много книги, бродира гоблени. Възползва се от часовете, когато другите спят, а тя не, за домакински цели – пране, готвене, миене.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator