Начало
НачалоЗдравни новиниМолив бе изваден от главата на жена при операция
Молив бе изваден от главата на жена при операция 07 август 2007

   Хирурзите извадили молив от главата на жена, който престоял там цели 55 години. Инцидентът станал, когато жената била на 4-годишна възраст, но никой не се наел тогава да я оперира.

   59- годишна германка претърпява наскоро операция на главата, при която е изваден по-голямата част от молива. Хирурзите успяват да извадят около 8 cm от молива в частна клиника в Берлин. В главата на пациентката остават 2 cm с върха на молива, които така са сраснали с тъканта, че било невъзможно да се премахнат.

   Жената е страдала от главоболие и кървене от носа през целия си живот, съощава днес вестник Билд.

   Маргарет Вагнер пада, носейки молива, когато е едва на 4 години. Моливът преминал през кожата й и изчезнал във вътрешността на главата й, разказва тя във вестника.

   Моливът е минал на косъм разстояние от жизненоважни нерви в мозъка й.

   По времето на инцидента, никой не се наел да се заеме със случая, но днес технологиите са на достатаъчно ниво за да позволят на лекарите да отстранят предмета от мозъка на възрастната жена.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator