Начало
НачалоЗдравни новиниМъж би лекар – втори случай в София
Мъж би лекар – втори случай в София 13 юли 2007

Младият мъж А.Г. на 19-години от село Ковачица завел съпругата си в софийска болница при гинеколога Георги Г. Жената била оперирана преди това, но в друго лечебно заведение.

Лекарят отпратил А.Г. като обяснил, че жената трябва да се прегледа на същото място, където е оперирана и не изслушал конкретното оплакване на пациентката.

Съпругът останал недоволен от отношението към оперираната му жена и нападнал лекаря. Възрастният лекар съумял да спре мъжа като получил няколко охлузни рани.

19-годишният А.Г. е осъден на три денонощия арест в поделение на МВР в областната полицията, според БТА.

Управата на болничното заведение е застанала зад лекаря, като е заявила, че такава е процедурата според здравното законодателство у нас.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator