Начало
НачалоЗдравни новини150 нови линейки на Спешна помощ за цялата страна
150 нови линейки на Спешна помощ за цялата страна 09 юли 2007

150 нови линейки на Спешна помощ за цялата страна.

Министърът на здравеопазването Радослав Гайдарски е заявил, че до есента ще бъдат дарени 150 нови линейки на звената за Спешна помощ в цялата страна, съобщи БНТ.

Още тази седмица ще започне доставянето на новите линейки в няколко области на страната ни. За източна България са предвидени 30 линейки като 20 от тях са ще заминат за Варна, Добрич и Бургас. Спешните центрове в Шумен, Ямбол и Сливен ще получат съответно по 2 линейки по информация от БНТ.

На работното си посещение вчера във Велики Преслав министър Гайдарски е подарил на местния център за Спешна помощ линейка „Мерцедес".


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator