Начало
НачалоЗдравни новиниМеждународен форум по козметична хирургия бе проведен във Варна през изминалата седмица
Международен форум по козметична хирургия бе проведен във Варна през изминалата седмица 09 юли 2007

Международен форум по козметична хирургия бе проведен във Варна през изминалата седмица

Лектори на варненския конгрес по козметична хирургия станаха почетни членове на Дружеството по естетична хирургия и естетична медицина.

На форума присъстваха 34-ма лектори по козметична хирургия. Организатор и домакин на конгреса по козметична хирургия и анти-ейджинг бе националният консултант по естетична медицина за България д-р Николай Сердев.

Най-активно проявените участници в провеждането на форума бяха обявени за почетни членове на Българското дружество по естетична хирургия и естетична медицина.

Козметичната хирургия е отделна специалност и се занимава с подобряване и поддържане на външния вид на здрави хора.

Голям брой специалисти от цял свят се събраха на конгреса във Варна да обменят опит, да споделят постиженията и новостите в тази област.

Специфичното при козметичната хирургия е липсата на белези или травми на тъканите, както и бързият възстановителен период. Поради това пазенето на кожата е основното при млади хора, при които е нежелателно опериране и оставяне на нелицеприятни белези.

Корекции при млади хора се правят за естетични пропорции или разкрасяване. Извършването на операции от типа на съвременната козметичната хирургия по своята същност са фини манипулации без белези, които могат да се извършат в рамките на кратка почивка от ден-два.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator