Начало
НачалоЗдравни новиниБюджетът на НЗОК - противоконституционен!
Бюджетът на НЗОК - противоконституционен! 21 март 2007

Според решение на Конституционния съд бюджета на НЗОК и договарянето на Националния рамков договор са противоконституционни.
Директорът на НЗОК д-р Румяна Тодорова отказа коментар по съдебното решение, но директорът на болница "Света Ана" д-р Димитър Димитров заяви, че при така стеклите се обстоятелства здравните заведения ще се върнат към бюджет 2006. Това ще свие парите за здравеопазване с около 60 млн. лева. Според д-р Димитров положителните промени в болничната помощ трябва да започнат с реформиране на извънболничната помощ и здравното законодателство.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator