Начало
НачалоЗдравни новиниНов информационен здравен център в Пловдив
Нов информационен здравен център в Пловдив 04 юли 2007

Визитата на германският президент професор Хорст Кьолер днес е съпроводена с откриването на уникален здравен център за редки болести в Източна Европа.

Нов информационния център за редки болести и лекарства ще бъде открит в Пловдив. Центърът е със седалище в Университетската болница "Свети Георги" към Медицинския университет на град Пловдив.

Центърът е единствен и уникален по рода си, тъй като ще се занимава с проблемите на редките болести в Източна Европа. В него ще има възможност да се получи безплатна информация за асоциации, медицински специалисти, за пациенти с редки болести и лекарства-сираци. Работата на информационния център ще вкючва оказване на помощ в намиране на подходящ лекар – специалист, на специялизирани клиники или лаборатории за нуждаещите се.

Новият офис на центъра ще бъде открит от съпругата на гостуващия у нас германски президент Ева Кьолер придружена от госпожа Зорка Първанова.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator